Πολιτικοί Γάμοι

Πολιτικοί Γάμοι 

Ο ρομαντισμός αιωρείται πάντα στην ατμόσφαιρα στη γη όπου κάποτε τριγυρνούσε η Αφροδίτη, οπότε υπάρχουν ελάχιστα μέρη πέρα από την Πεγεία για να δώσετε τους όρκους σας. Με την λιακάδα πρακτικά εγγυημένη όλο το χρόνο και μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες ως σκηνικό, σίγουρα θα είναι μια μέρα που θα θυμάστε για πάντα.

Οι βολικές γαμήλιες τυπικότητες και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις κάνουν τη γαμήλια διαδικασία στη Πεγεία πανεύκολη. Είτε πρόκειται για μια λιτή οικογενειακή συγκέντρωση ή για ένα πλουσιοπάροχο γεύμα σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο, οι εγκαταστάσεις που προσφέρονται πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.

Κάντε κράτηση στο Δημαρχείο της Πεγείας για την περίσταση. Η τελετή θα διεξαχθεί από τον Δήμαρχο αυτοπροσώπως, ή από κάποιον από τους Δημοτικούς Συμβούλους από Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ ...... εκτός των δημόσιων αργιών.

Τα απαιτούμενα έγγραφα περιλαμβάνουν: Διαβατήριο, Πιστοποιητικά Γεννήσεως, Οριστική απόφαση (σε περίπτωση διαζυγίου), Πιστοποιητικό Θανάτου (σε περίπτωση χηρείας) και Πιστοποιητικό Μη Κωλύμματος από το εξουσιοδοτημένο τμήμα της χώρας καταγωγής σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη επί των γάμων, Μαρία Γιάνγκου.

Έντυπο Αίτησης Γάμου

Τηλέφωνο: 26 - 623991, 26 - 621244

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Διαφημιστικό Έντυπο Πολιτικών Γάμων:

Αίτηση γάμου:

Κατεβάστε την Αίτηση γάμου

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

SPECIAL OFFER


Το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου Πέγειας ανακοινώνει ότι από το μήνα Νοέμβριο 2016 μέχρι και το τέλος Μαρτίου 2017 θα προσφέρεται έκπτωση σε όλους τους γάμους που θα τελούνται κατά το διάστημα αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τα τηλ. +357 26 623 991 και +357 26 621 113. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Visit and Bet at Ladbrokes information.

Subrscribe to our Newsletter