Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Όσοι αθλούνται, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να αναζητήσουν αλλού τις ιδανικές συνθήκες. Πέραν του εξαίρετου κλίματος, παρέχονται όλες οι αναγκαίες υπηρεσίες για άθληση, όπως γυμναστήρια με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό, κολυμβητήρια ολυμπιακών προδιαγραφών, κέντρα για θαλάσσια σπορ και καταδύσεις, καθώς και σύγχρονο Δημοτικό Στάδιο, το οποίο φιλοξενεί κατά καιρούς ξένες ομάδες για τις προπονήσεις τους. 

Ιδανική είναι η περιοχή και για τους ποδηλάτες, που χαίρονται το άθλημα μέσα από τις εναλλαγές του τοπίου, τις μαγευτικές διαδρομές και τον καθαρό αέρα. Με ποδηλατόδρομο, συνδέεται η περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων με την περιοχή του Αγίου Γεωργίου, κατά μήκος της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου.

Δημοτικό Στάδιο

Το Στάδιο ανεγέρθηκε κατά τη χρονική περίοδο 2001 – 2002 βάσει προδιαγραφών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και είναι εγκεκριμένο από την ΚΟΠ για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων πρώτης κατηγορίας.  Στο Στάδιο υπάρχουν κερκίδες χωρητικότητας 3400 ατόμων .


Το Δημοτικό Στάδιο περιλαμβάνει στίβο, γυμναστήριο, αίθουσα μποξ, αίθουσα χορού, τζακούζι, αποδυτήρια, ιατρείο και αίθουσα δημοσιογραφικών διασκέψεων. Δίπλα από το Στάδιο υπάρχει mini football και μεγάλος χώρος στάθμευσης.  Στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας έχουν ήδη φιλοξενηθεί ξένες ομάδες όπως για παράδειγμα η Ολυμπιακή Ομάδα Στίβου της Αγγλίας αλλά και τοπικά σωματεία.

Το γεγονός ότι ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο επιλέγουν  την Πέγεια ως χώρο για τις προπονήσεις τους δεν είναι καθόλου παράξενο. Πέρα από τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες, οι αθλητές – επισκέπτες ενθαρρύνονται λόγω του φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος.

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση για χρήση του Δημοτικού Σταδίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Δήμου Πέγειας .


 
Ποδηλασία

Στην Πέγεια έχει κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος που συνδέει την περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων με την περιοχή του Αγίου Γεωργίου κατά μήκος της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου. Οι λάτρεις του αθλήματος αλλά και οι περιηγητές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά τη βόλτα τους την ομορφιά του πράσινου τοπίου.

 

Visit and Bet at Ladbrokes information.

Subrscribe to our Newsletter