#Γάμοι

Η Πέγεια θεωρείται από τα πιο “must” μέρη του κόσμου προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου, ακόμη και γάμο στην παραλία. Για να δώσετε όρκους αγάπης επισκεφτείτε την.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σχεδιάσουν μια υπαίθρια γαμήλια τελετή στην Πέγεια, στο δημαρχείο της, σε κάποιο παρεκκλήσι, σε ξενοδοχειακό κατάλυμα αλλά και στις πανέμορφες παραλίες της.

Στη Βρύση των Πεγειώτισσων αλλά και σε ένα μοναδικό χώρο τέλεσης γάμων κοντά στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών, που διαθέτει πανοραμική θέα και με κορυφαία ομορφιά σε ένα μοναδικό τοπίο της Κύπρου.

Στην ρομαντική Πέγεια επιλέγουν πολλά ζευγάρια από τη  Βρετανία, τη Ρωσία, από το Ισραήλ και την Ελλάδα  για να τελέσουν τους γάμους τους.

Η τελετή διεξάγεται από τον Δήμαρχο αυτοπροσώπως ή από τους Δημοτικούς συμβούλους από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός των δημοσίων αργιών.

Τα απαιτούμενα έγγραφα περιλαμβάνουν: Διαβατήριο, Πιστοποιητικά Γεννήσεως, Οριστική απόφαση (σε περίπτωση διαζυγίου), Πιστοποιητικό Θανάτου (σε περίπτωση χηρείας) και Πιστοποιητικό Μη Κωλύμματος από το εξουσιοδοτημένο τμήμα της χώρας καταγωγής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  με την υπεύθυνη επί των γάμων στο Δήμο Πέγειας , Μαρία Γιάνγκου.