#Γάμοι

Η Πέγεια θεωρείται από τα πιο “must” μέρη του κόσμου προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου, ακόμη και γάμο στην παραλία. Για να δώσετε όρκους αγάπης επισκεφτείτε την.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σχεδιάσουν μια υπαίθρια γαμήλια τελετή στην Πέγεια, στο δημαρχείο της, σε κάποιο παρεκκλήσι, σε ξενοδοχειακό κατάλυμα αλλά και στις πανέμορφες παραλίες της.

Στη Βρύση των Πεγειώτισσων αλλά και σε ένα μοναδικό χώρο τέλεσης γάμων κοντά στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών, που διαθέτει πανοραμική θέα και με κορυφαία ομορφιά σε ένα μοναδικό τοπίο της Κύπρου.

Στην ρομαντική Πέγεια επιλέγουν πολλά ζευγάρια από τη  Βρετανία, τη Ρωσία, από το Ισραήλ και την Ελλάδα  για να τελέσουν τους γάμους τους.

Η τελετή διεξάγεται από τον Δήμαρχο αυτοπροσώπως ή από τους λειτουργούς γάμων  από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός των δημοσίων αργιών.

Τα απαιτούμενα έγγραφα περιλαμβάνουν: Διαβατήριο, Πιστοποιητικό θανάτου(σε περίπτωση χηρείας), Πιστοποιητικό Ελευθερίας, Πιστοποιητικό διαζυγίου, Πιστοποιητικό αλλαγής ονόματος και Πιστοποιητικό Γεννήσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις Λειτουργούς Γάμων, Μαρία Γιάγκου και Στέλλα Δημητρίου.

Διαφημιστικό Έντυπο Πολιτικών Γάμων

civil-weddings-booklet-opt