#Κόλπος Κοραλλιών

Ο κυριότερος κόλπος στις ακτές της Πέγειας είναι ο κόλπος των Κοραλλίων , στα νοτιοδυτικά του οικισμού. Η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων προσφέρεται για κολύμπι και  ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης . Θεωρείται η πιο δημοφιλής επιλογή αφού διαθέτει, πεντακάθαρα νερά, ρηχά και ήρεμα, χρυσή, ψιλή άμμο.

Θεωρείται από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου που έχει εξασφαλίσει και τη Γαλάζια Σημαία αλλά και από τις ομορφότερες ακτές της περιοχής. Μια μοναδική ακτή, ένα αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στον λουόμενο.

Εγκαταστάσεις, αποχωρητήρια, ντους , αποδυτήρια, κρεβάτια θαλάσσης, ομπρέλες, κάδοι σκουπιδιών και θαλάσσια σπορ. Τα δύο ακρωτήρια από ασβεστόλιθο, που την περιβάλλουν και το άφθονο πράσινο ενισχύουν την ομορφιά της. Το απόγευμα όταν οι ακτίνες του ηλίου πλαγιάζουν πάνω στα νερά της θάλασσας, την κάνουν να φαίνεται πολύχρωμη σαγηνεύτρα που μαγεύει τον κάθε επισκέπτη. Η παραλία διαθέτει ναυαγοσωστική κάλυψη  καθώς και υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Επίσης στην περιοχή γειτνιάζουν εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες,  περίπτερα, καταλύματα, καταστήματα και  φαρμακεία.

Η παραλία παρέχει επίσης πρόσβαση σε άτομα με αναπηρίες, και η πρόσβαση είναι εύκολη με τα πόδια, το ποδήλατο, λεωφορείο, ή αυτοκίνητο. Υπάρχει τέλος διαθέσιμος χώρος στάθμευσης και μια κοντινή στάση λεωφορείου.